Complex Oranje Wit

Hier is weer de lang verwachte teamindeling voor het nieuwe seizoen. De eerste indeling is zoals gebruikelijk voorlopig. Deze indeling is gebaseerd op de laatste informatie van inschrijvingen en het ledenbestand. Het geboortejaar is in eerste instantie bepalend voor de indeling in een leeftijdsgroep. Met veel trainers en leiders is overleg geweest, mede aan de hand van die informatie zijn de nieuwe teamindelingen ontstaan. Er zijn wijzigingen doorgevoerd om zoveel mogelijk spelers en speelsters op het bij hen passende niveau te laten voetballen. Ook is waar mogelijk rekening gehouden met voorkeuren, maar helaas past dat niet altijd.

We hebben veel  teams ingeschreven zodat iedereen kan voetballen. Alleen bij JO11 en de 2 MO teams die 9 tegen 9 gaan spelen is nog ruimte. Verder zitten alle teams vol.

Competitie indelingen

De teams in de A categorie nemen komend seizoen hun niveau van het afgelopen seizoen mee naar het nieuwe seizoen (behalve JO19). Dit om te voorkomen dat een team te hoog of te laag ingedeeld wordt. De indeling voor de B categorie JO13 tm JO19 gaat met behulp van de teamindex, een rekentool van de KNVB. De klasse indeling wordt op deze manier door de KNVB bepaald. Deze tool heeft tot doel om evenwichtigere indelingen te maken.

Ook worden de spelregels die afgelopen jaar al van toepassing waren voor de O13 teams nu ook in de O14 competitie doorgevoerd.

Voor meer informatie kan je de site van de knvb raadplegen.

Lees ze eens door dan sta je straks niet voor verrassingen

https://www.knvb.nl/assist-wedstrijdsecretarissen/veldvoetbal/aanbod-competities/wedstrijdinformatie.

Vragen over teamindeling
Mocht je je naam niet kunt vinden in de verschillende teams of je hebt vragen over de indeling stuur dan een bericht naar:

Zoals gebruikelijk gaan we alle verzoeken en opmerkingen verzamelen en komen daar begin augustus 2024 op terug.
Door het combineren van verzoeken kunnen we de meeste vragen meestal wel naar tevredenheid oplossen. Maar 100% garantie op inwilliging van verzoeken geven we ook dit jaar niet.

CONCEPT INDELING JEUGDTEAMS 2024

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks