Cees Vlot

Afgelopen vrijdag heeft ras Oranje-Witter Cees Vlot een koninklijke onderscheiding gekregen voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk. Cees, die inmiddels al meer dan een halve eeuw verbonden is aan onze club, kreeg zijn lintje niet alleen voor de diverse rollen binnen Oranje Wit. Hij was vrijwilliger bij meerdere organisaties. Deze mooie waardering voor zijn werk is dan ook volkomen op z’n plaats.

Eigenlijk zijn de werkzaamheden die Cees bij Oranje Wit heeft verricht te veel om op te noemen. Secretaris, websitebouwer, ledenadministratie, bestuurslid PR: het is maar een greep uit de taken die hij, in verschillende periodes, bij zijn Oranje Wit vervulde. Hij kreeg in 2018 dan ook terecht de onderscheiding van ‘lid van verdienste’.

En nu is de buitengewone inzet van deze toegewijde vrijwilliger bekroond met een koninklijke onderscheiding. Een eer die hem zeker toekomt en waar hij met recht trots op kan zijn! Vanaf deze plek feliciteren wij Cees met deze mooie erkenning en we hopen hem nog vaak op de club te zien.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks