Afgelopen vrijdag, net voor het sluiten van de markt, heeft de TC de vierde en tevens laatste speler kunnen contracteren voor het seizoen 2024/25. Everlon (21) komt over van de tegenstander van dit seizoen, CVV Zwervers, die zich op de laatste speeldag veilig speelde in de tweede klasse. Hij speelde in de jeugd bij Spijkenisse en daarna bij een seizoen bij Rijsoord.

“Het was zaterdag geweldig om te zien, wat een sfeer! En een verdiende overwinning”, zegt Everlon, die zaterdag live de promotie naar de eerste klasse meemaakte van ons eerste elftal. En vervolgt: “Ik heb met Rijsoord ook eerste klasse gevoetbald en ben blij dat ik dat met Oranje Wit ook weer kan doen. Dat is ook een goeie stap voor mijn ontwikkeling.”

Op de vraag wat zijn goede en minder goede punten zijn antwoordt de rechtsbenige aanvaller: “Ik heb snelheid en ben goed in de één tegen één situatie. Heb diepgang en een neusje voor de goal. Mijn verbeterpunten zijn het krijgen van meer kracht en het meeverdedigen.” En hij vertelt verder: “Voor de rest wil ik belangrijk zijn voor het team. Het doel top 5 eerste klasse; daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!”

Björn over de nieuwe aanvaller: “We zochten nog naar een aanvaller, die op meerdere posities voorin uit de voeten kan. En dat kan hij zeker en dat geeft meer mogelijkheden in de aanval. Hij is technisch vaardig en in een moeilijk draaiend team dit jaar, pikte hij toch geregeld zijn goals mee.” Als Björn hoort van het verbeterpunt van het mee terug verdedigen, lacht hij: “Nou dat gaan we er wel in krijgen hoor. Haha. En de tegenhanger voor die extra meters is dat hij er aanvallend voetbal voor terug krijgt én aanvallend ook lekker zijn ding mag doen.”

Wij wensen Everlon veel succes en plezier toe volgend seizoen!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks