Matthijs Mensendag

Beste Oranjewitters,

Het is gelukt om de 102(!) aangemelde teams voor het 6 tegen 6 toernooi op de Matthijs Mensendag in een wedstrijdschema te plaatsen! In de onlangs aan jullie gerichte brief is al enige informatie over het toernooi gegeven, zoals de planning van de jeugdteams ’s morgens, de kampioenenparade van 12.15 – 12.55 uur en vanaf 13.00 uur de senioren, ouders, VR, MO-20.1 en hogere junioren.

Nog enige uitleg hierover: Elk team speelt 5 wedstrijdjes van 15 minuten, meestal om en om wedstrijd/rust. Dat is niet helemaal gelukt: in de 6 poules van 6 teams is dat wel mogelijk, maar in poule J7(8 teams) en de poules G en H (5 teams) lukte dat niet. Toch spelen ook deze teams 5 wedstrijden.

In de bijlage is alles overzichtelijk gerangschikt en hopelijk zitten er geen foutjes in. Geef deze bijlage door aan al je teamgenoten zodat zij weten wannéér en wáár ze moeten spelen! Dat is bijvoorbeeld lang niet altijd op hetzelfde veld (gras of kunstgras).

  • Zorg dat je team steeds op tijd bij het betreffende veld aanwezig is.
  • Denk aan een afwijkend tenue, geen oranje shirt s.v.p.!
  • Neem ook een wit T-shirt mee, altijd makkelijk!
  • Er zijn in het uiterste geval wel hesjes te gebruiken;
  • Zorg voor een bal uit jullie eigen ballenkast, we delen géén ballen uit!

(uitzonderingen daargelaten, zoals voor de ouder-teams)

  • Voor de kampioenenparade hebben we 45 minuten uitgetrokken: we vragen de kampioensteams om uiterlijk 12.15 uur klaar te staan bij de rechteringang van het Hoofdveld. Graag jullie medewerking in deze, aanvoerders en leiders!!
  • Er wordt wel een kleedkamerindeling gemaakt. Er zijn 17 kleedkamers voor 102 teams, dus kom zo mogelijk in sportkleding naar ons complex, en ook op de fiets!!
  • Kleedkamers blijven open en waardevolle spullen kunnen ingeleverd worden in de commissie-kamer.

Tot slot: laten we er met elkaar een geweldig leuke seizoenafsluiting van maken. Speel sportief en laat de alcohol staan tot ná de laatste wedstrijd

Bijlage: Poule-indeling 22 juni 2024

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks