Oranje Wit 1

Het is bijna zo ver: zaterdag 15 juni speelt ons vlaggenschip de finale voor promotie naar de eerste klasse. Alle supporters die een plaats in de supportersbussen hebben, zijn hierover via de mail geïnformeerd. Let op: een aantal ingevulde mailadressen klopt niet. Heb je je aangemeld voor de bus en geen bevestiging ontvangen, meld dit dan via mediateam@oranjewit.nl.

Spelregels
Het belooft een drukke zaterdag te worden bij en rondom het complex van RVVH. Om alles in goede banen te leiden, geldt er een aantal spelregels:

  • Vuurwerk is verboden
  • Een kaartje voor de wedstrijd koop je ter plaatse bij het Oranje Wit-verkooppunt; je kunt alleen betalen met PIN. De kosten voor een kaartje bedragen 5 euro (opbrengst is voor sv Oranje Wit)
  • We zitten als Oranje Wit-supporters links naast de tribune; vlakbij de buitenbar
  • Vooraf en ter plekke is Robin Dekker aanspreekpunt. Heb je vragen aan hem voorafgaand aan zaterdag? Mail hem dan gerust via robin.dekker@oranjewit.nl.

Met eigen vervoer? Let op!
Ga je niet met de bus of op de fiets? Kom dan op tijd en let goed op waar je parkeert. We hebben begrepen dat er actief wordt gecontroleerd op foutparkeren.

Tot slot een vanzelfsprekendheid, maar toch goed om te benoemen: we zijn te gast op het sportpark van RVVH. Laten we ons netjes gedragen zodat we achteraf terug kunnen kijken op een ontzettend leuke en sportieve finale. Tot zaterdag!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks