wedstrijd tegen FC Dordrecht

De rookwolken van het vieren van de promotie naar de eerste klasse zijn nog niet opgetrokken of Oranje Wit mag alweer aan de bak. Op zaterdag 29 juni om 17.00 uur speelt ons eerste team thuis tegen FC Dordrecht, die hiermee de voorbereiding start op het nieuwe seizoen.

Onze gasten, die met Melvin Boel een nieuwe trainer hebben, eindigden in de competitie op de hoogste positie sinds twintig jaar; de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Een mooi resultaat, waarmee FC Dordrecht ook nacompetitie voor promotie afdwong. Helaas verloren de schapenkoppen in het tweeluik tegen FC Emmen.

Oranje Wit eindigde in de reguliere competitie op de tweede plaats. In de daarop volgende nacompetitie rekende ze achtereenvolgens af met Yerseke (4-0), Theole (3-0 nv) en in de finale met IFC (0-2). Hiermee keerde Oranje Wit, na de degradatie van vorige jaar, direct terug naar de eerste klasse. Een prachtig resultaat voor de mannen van Björn Vlasblom.

Wat: Oranje Wit – FC Dordrecht
Wanneer: Zaterdag 29 juni om 17.00 uur
Waar: Sportpark Stadspolders
Entree: € 5,- (te koop aan de kassa voorafgaand aan de wedstrijd)

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks