Uitslagen en Verslagen

(Eerdere verslagen zijn te vinden op de Teampagina's.)

Wedstrijdverslag M015-1 tegen JO13-2

Op woensdagavond 18 november 2020, 19:30 klonk het fluitsignaal van scheidsrechter Bennie voor de aftrap van de wedstrijd tussen MO15-1 en JO13-2. De weersomstandigheden deze avond waren heerlijk voor een echte wedstrijd. De meiden begonnen de eerste helft met de wind in de rug. Na 20 minuten spelen kwam Mees (de spits van de jongens) na een goede loopactie 1 op 1 met de keepster die de 0-1 helaas niet meer kon voorkomen. De meiden werden sterker en feller, maar na 30 minuten spelen was de eerste helft afgelopen.

Even bijtanken met een glaasje siroop (met dank aan Erik voor het regelen). De meiden begonnen ook fel en gemotiveerd aan de laatste 30 minuten van de wedstrijd. Beide teams wilden niet van kant wisselen, dus speelden ze nog een keer op dezelfde helft. Al gauw schoot Manoah de bal goed in het doel en was de stand 1-1 geworden. Door het goed op de keeper doorlopen van Noa werd het 2-1.

De jongens hadden nog een hele goede kans op de 2-2, maar dat liet Lucie niet gebeuren want met een fantastisch redding wist ze de bal uit het doel te houden! Noor gaf een wereldsteekbal op Manoah die heel goed de hoek zocht en zo de 3-1 erin schoot. Maar de meiden vonden het nog niet genoeg geweest en zetten aan om ook de 4-1 van Noa er nog in te schieten. Einde wedstrijd! Dankjewel JO13-2 voor de leerzame oefenwedstrijd.

Zaterdag 26 september 2020

Deze week waren er op voorhand al wedstrijden afgelast. Dit in verband met het te weinig aan speelsters bij de tegenstanders. MO17-1 en MO15-1 mochten dit weekend even rust nemen. De andere meidenteams hebben zich wel gemeld op het veld.

Met een speciale dag voor ons vrouwenelftal! Afgelopen zaterdag traden onze vrouwen aan in het nieuwe tenue speciaal ontworpen voor onze meidenafdeling. Grote dank aan onze hoofdsponsor  De Jager BV