Voetbal bij Oranje Wit

7 tegen 7 2022

7 tegen 7

 

Doe je mee met 7 tegen 7?

Lijkt het je leuk om eens in de twee weken een fanatiek potje te voetballen op een half veld? Dat wil zeggen: niet in competitieverband, maar een onderling potje thuis op de club. Ben je wellicht gestopt met competitievoetbal, maar wil je toch weer de wei in? Houd je van échte kleedkamerhumor, bier & bitterballen en gezelligheid tijdens de derde helft? Dan is een potje fanatiek 7-tegen-7-voetbal echt iets voor jou!

Wat is 7-tegen-7?

Bij 7-tegen-7 wordt eens in de 14 dagen een onderlinge wedstrijd gespeeld op een half veld met trainingsgoals. Dit is op zaterdagmiddag, meestal om 15:00. De wedstrijden duren ca. twee keer 35 minuten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan de grootte van het speelveld aangepast worden. Om mee te kunnen doen moet je (natuurlijk) lid zijn van Oranje Wit en moet je minimaal 35 jaar oud zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen weliswaar moe, maar ook fit het veld aan het einde van de wedstrijd verlaat. Sterk fysiek contact is daarom niet toegestaan. Zo zijn slidings bijvoorbeeld verboden. Wel wordt van iedereen tijdens de wedstrijd maximale inzet naar vermogen(!) verwacht. We blijven immers fanatieke voetballers.

Hoe werkt dat praktisch?

Het werkt heel eenvoudig! Iedere maandag of dinsdag van een speelweek krijg je een e-mail. Middels een reply op die mail, meld jij je aan voor de wedstrijd van zaterdag. Uiterlijk donderdag worden vervolgens de opstellingen rondgestuurd. Er wordt altijd geprobeerd evenwichtige teams samen te stellen. Kun je een keer niet, dan is dat dus ook geen probleem.

Waarom zou ik kiezen voor 7-tegen-7?

Er zijn meer dan genoeg redenen waarom je zou moeten kiezen voor 7-tegen-7! Hier komen er een paar:

– iedere twee weken nog een echte wedstrijd waarin fanatiek strijd wordt geleverd;
– ieder kan naar eigen vermogen meedoen; zo varieert de leeftijd van 35 jaar tot 60+;
– je kunt volop genieten van en bijdragen aan de gezelligheid in de kleedkamer en de derde helft;
– we kijken naar elkaar om, ook als het fysiek of persoonlijk een keer wat minder met je gaat;
– natuurlijk ieder jaar leuke uitjes, etentjes of borrels.

Onderlinge toernooien

wedstrijd 7-7

Het is ook mogelijk om op een aantal vrijdagavonden in het jaar mee te doen aan een toernooi waarin wij het opnemen tegen 7-tegen-7-teams van andere verenigingen in Dordrecht. Deze toernooien worden afwisselend door verschillende verenigingen in Dordrecht georganiseerd.

Ben je geïnteresseerd? Als je geïnteresseerd bent in 7-tegen-7-voetbal, dan ben je van harte welkom om vrijblijvend een keertje mee te komen doen. Neem in dat geval contact op met Erik Nijssen via e-mail: eriknijssen@hotmail.com of bel hem: 06 12 06 81 47. Als je vervolgens besluit om je bij 7-tegen-7 aan te sluiten, moet je lid worden van Oranje-Wit (tegen gereduceerd tarief). We hopen je snel te zien! Voor wedstrijdkleding wordt gezorgd. Je hebt dus alleen schoenen nodig.

Check hier het legendarische 7 tegen 7 fotoalbum.

wedstrijd 7-7

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks