Jeugdkamp 2024

Klik hier om in te schrijven

 

Wat is het jeugdkamp?

sv Oranje Wit organiseert in 2024 het 52e jeugdkamp. Dit wordt georganiseerd voor pupillen van de leeftijdscategorieën O10, O11, O12, O13. Het jeugdkamp is tijdens het pinksterweekend, van zaterdag 18 mei t/m maandag 20 mei 2024. Tijdens het jeugdkamp zijn de kinderen onder begeleiding van een zeer ervaren begeleiders groep. Er wordt gespeeld, gevoetbald en vooral heel veel plezier gemaakt met elkaar!

Voor een sfeerimpressie kijk ook op https://nl-nl.facebook.com/OranjewitJeugdkamp/

 

Het Jeugdkamp in 2024 

Vorig jaar was het 51e jeugdkamp. Bijzondere voor de club, dat al zolang vrijwilligers zich hier voor inzetten om kinderen een onvergetelijk weekend te bezorgen. En ook dit jaar gaan we hier met elkaar een succes van maken. We kijken hier als leidersgroep van het Jeugdkamp reikhalzend naar uit.

 

 

Waar verblijven we?

Op onze thuisbasis Kampeerboerderij “Kuijpershoefke” is het altijd prima vertoeven. Het is een sfeervolle, gemoedelijke en gezellige accommodatie, gelegen in het gezellige Brabantse Loon op Zand. Je loopt vanaf de accommodatie rechtstreeks het Nationaal park “De Loonse en Drunense duinen" in. Er is een grote speeltuin met veel verschillende toestellen en er is er een sportveld van 5000 m², met een apart (verhard) volleybal/basketbalveld.

Voor meer informatie over de kampeerboerderij kijkt u op https://kuijpershoefke.nl

Wat doen we?

Tijdens het weekend ondernemen we veel activiteiten. Afwisselend zijn we bezig rond de boerderij, op het eigen grasveld of in het naastgelegen bos. We spelen diverse spellen en ondernemen leuke activiteiten, maar hebben ook vrije tijd. Spellen als vlaggenroof, dodendestralen, maar ook het traditionele voetbaltoernooi. Zowel tijdens deze activiteiten als in hun vrije tijd hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Voor wat betreft de maaltijden is er ook geen zorg. De maaltijden worden door een zeer ervaren keukenploeg verzorgd. Eventuele diëten en/of allergieën zijn geen enkel probleem.

De kampleiders kunnen putten uit een gigantisch aanbod van spellen over de afgelopen jaren, maar zijn juist ook bezig om de meest actuele onderwerpen en rages te koppelen aan leuke activiteiten; denk bijvoorbeeld aan een Jeugdkamp-variant van Jachtseizoen. Ze proberen hierbij de mooiste en meest succesvolle spellen te kiezen. Natuurlijk ontbreekt op maandag het traditionele voetbaltoernooi niet. Bereid je maar voor op een sportief weekend en doe je best, want bij de meeste spellen kunnen er punten worden verdiend. Deze punten tellen mee voor het kampklassement. Misschien word jij wel de nieuwe KAMPKAMPIOEN.

 

Wie organiseert het?

De organisatie van het jeugdkamp is in handen van een grote groep (ex) Oranje Witters. De algemene leiding van het jeugdkamp bestaat uit Niels Vogelezang, Cris de Jongh en Lars van Hugten. Zij doen dit samen met de dagleiders, Lindy Balder, Rick van Zwoll en Thijs Dijkshoorn en nog meer dan twintig andere leiders en een zevenkoppige keukenploeg onder leiding van Jolanda van Houten-Burgers.

 

  Lars van Hugten

Mijn naam is Lars en al ruim 25 jaar lid van Oranje Wit!

Al meer dan 15 jaar ben ik betrokken bij de jeugd in de rollen van trainer, leider en teammanager. Daarnaast ga ik al jaren mee als leider met het Jeugdkamp, nadat ik eerst als deelnemer ben meegegaan. 
Het kamp heeft iets bijzonders, de kampeerboerderij voelt elk jaar weer als thuiskomen en het doel is om van elk kamp weer een onvergetelijk kamp te maken. 

 

Niels Vogelezang

Mijn naam is Niels en vele jaren ben ik bij sv Oranje Wit (jeugd)trainer. Dit jaar ben ik  trainer van de JO-17-1. Ruim 20 jaar geleden is mij gevraagd om te helpen bij het organiseren van het jeugdkamp en het is elk jaar weer fantastisch om onze jeugdleden een onvergetelijk weekend te bezorgen.
Afgelopen jaar was het het 50e jeugdkamp. Een fantastische mijlpaal voor onze club en alle vrijwilligers die hier door de jaren heen aan hebben meegewerkt. We gaan er alles aan doen om ook het 51e kamp onvergetelijk te maken voor de deelnemers!

 

Cris de Jongh

 

 

Lindy Balder

 
  Rick van Zwoll  
  Thijs Dijkshoorn  

 

Jolanda Burgers-van houten

Ik ben Jolanda, als enthousiaste keukenprinses, sinds 2013 betrokken bij het jeugdkamp van onze vereniging.

Ik zorg, samen met mijn team, ervoor dat alle verspeelde energie weer aangevuld wordt met de nodige hapjes, drankjes en snoeperijtjes.

Tevens dragen wij zorg voor de diëten, medicijnen en verwijderen wij alle opgelopen teken.

Het is een weekend lang bikkelen, maar zooooo leuk!

 

Inschrijven en informatie:

Inschrijven via HIER

De kosten voor dit voledig verzorgde weekend zijn €92,50 per kind en €82,50 voor elke volgende kind. 

Heeft u vragen over het jeugdkamp, dan kunt u contact opnemen met Lars van Hugten via 06-44991583 of per e-mail via  jeugdkamp@oranjewit.nl

 

 .  

 .  

 .