Lid worden van sv Oranje Wit, afdeling voetbal

Wat leuk dat je bij sv Oranje Wit wilt komen voetballen! Lid worden werkt als volgt:

  1. Vul het digitale aanmeldformulier in. Het formulier staat op de website van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond), je vindt het hier. Let op: ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan toestemming aan je ouder(s)/verzorger(s)/voogd. Zie hieronder voor een toelichting bij het aanmeldformulier.
  2. Jeugdspelers worden naar leeftijd ingedeeld in teams. Nadat wij je aanmeldformulier hebben ontvangen, zal de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie contact met je opnemen. Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een proeftraining, om te kijken welk team het beste bij jou past.
  3. Na een of meerdere proeftrainingen kun je aan de coördinator doorgeven of je lid wilt worden. Als je lid wordt van sv Oranje Wit, word je ook automatisch lid van de KNVB.
Lid worden

De meeste vragen op het aanmeldformulier, zoals de vragen naar je persoonlijke gegevens, spreken voor zich. Enkele vragen lichten we hieronder graag kort toe.

Je lidmaatschap
Op het aanmeldformulier kun je aangeven welk soort lidmaatschap je wilt. Je kunt kiezen uit:

  • Voetbal-lidmaatschap
  • Niet-spelend lid (voor trainers en scheidsrechters)
  • Verenigingslid (voor rustende leden)

Extra clubactiviteiten
Behalve (competitie)voetbal kun je bij sv Oranje Wit ook andere vormen van voetbal of andere sporten uitoefenen, zoals bijvoorbeeld tennis of biljart. Als je daarvoor kiest, kun je dat alvast aangeven op het formulier.

Voormalige of huidige vereniging
Omdat ieder voetballend lid van sv Oranje Wit ook lid wordt van de KNVB, willen we graag weten of je al (eerder) lid bent (geweest) van de KNVB via een andere sportvereniging.

Vrijwilligerstaken
Sv Oranje Wit is een vereniging die niet kan bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Daarom vragen we je om aan te geven welke vrijwilligerstaken jij of je ouders/verzorgers zou(den) willen vervullen bij onze club. Je kunt bijvoorbeeld trainer, leider of vlagger worden van een team, bardiensten draaien in de kantine of meehelpen bij de onderhoudsploeg, het mediateam, de activiteitencommissie, enzovoort. Wij nemen graag contact met je op om dit verder te bespreken.

GroepPer jaar in euro (automatische incasso)Per jaar in euro (andere betaalmethoden)
Senioren239,00249,00
Junioren202,00212,00
Pupillen189,00199,00
Mini's166,00176,00
G-team176,00186,00
7 tegen 7 senioren117,00127,00
Rustende leden85,0095,00
Toeslag selectiespelers (vanaf JO13)25,0025,00

Voetballers van sv Oranje Wit spelen tijdens de wedstrijden in het officiële Oranje-Wit-tenue. Veel selectieteams hebben een kledingsponsor die de tenues bekostigt. Dit krijg je via de trainer/leider van je team te horen. Is er geen sponsor, dan kun je het tenue kopen via de webshop.

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks