Senioren nieuws

Stephan Kruithof vader geworden

Afgelopen zondag is onze aanvoerder Stephan Kruithof vader geworden! Na 41 weken en 4 dagen is zoon Sepp Kruithof geboren. (Gewicht: 4026 gram. Lengte: 56 cm). Moeder en zoon (en vader) maken het goed en zijn ontzettend gelukkig met zijn komst.

Namens Oranje wit gefeliciteerd en geniet...Lees verder

Selectienieuws Oranje Wit 1 2024-2025

We hebben wederom goed nieuws te melden! Oranje-Witters Angelo, Duane en Joris blijven ook volgend jaar onderdeel van de eerste selectie.

Angelo is halverwege dit seizoen aangesloten bij Oranje Wit. De aanvallende middenvelder is al aardig gewend en maakt, na zijn terugkomst uit Amerika...Lees verder

Selectienieuws Oranje Wit 1 2024-2025

Nog drie spelers hebben aangegeven volgend jaar onderdeel te blijven van de eerste selectie van Oranje Wit. Het zijn Jesper Harmans, Casper Westera en Juninho van Ree.

Met Jesper hebben we al jaren een zeer goede, betrouwbare doelman, die met zijn ervaring steeds meer een leidende rol...Lees verder

Selectie Oranje Wit 1 komend seizoen bijna rond

John Tilahun De TC heeft een akkoord bereikt met John Tilahun. De 30-jarige centrale verdediger, die eerder uitkwam voor SVW, komt over van zondag 3de divisionist Unitas. John, die twee interlands speelde voor zijn geboorteland Eritrea, tekent voor 1 jaar bij Oranje Wit.

“Ik heb...Lees verder