Nacompetitie finale Oranje Wit 1

Zaterdag 15 juni speelt Oranje Wit 1 de finale voor promotie naar de eerste klasse. De wedstrijd tegen IFC begint om 14.30 uur en wordt gespeeld bij RVVH.

We gaan er natuurlijk met z’n allen voor zorgen dat het complex oranje kleurt! Daarvoor zijn verschillende initiatieven gestart:

Met de bus naar de wedstrijd

Om 13.30 uur vertrekken er twee supportersbussen vanaf ons sportpark; om 18.00 uur rijden deze weer terug naar ons sportpark. Inmiddels zitten alle bussen vol, aanmelden is niet meer mogelijk.

Fiets mee met Koos

“Oude tijden herleven”, aldus Oranje-Witter Koos van Etten die het idee op heeft gevat om op de fiets/e-bike richting Ridderkerk te gaan. Het is een rit van 45 minuten. Meefietsen? De groep vertrekt om 13.15 uur vanaf het Hugo de Grootplein. Aanmelden mag, maar is niet verplicht. Meer informatie via Koos van Etten: 06 205 535 98.

Ga je toch met de auto? Let op!

Het wordt druk rondom het sportcomplex van RVVH. Kies je ervoor om niet met de bus of de fiets te gaan, houd er dan rekening mee dat parkeren lastig wordt. Ga dus (ruim) op tijd.

Schaf nog snel een Oranje Wit-sjaal, -muts of bucket hat aan

Kom je ons eerste aanmoedigen? Kleed jezelf dan zoveel als mogelijk in onze clubkleuren! Niets in de kast hangen? Schaf nog snel een Oranje Wit-sjaal, -muts of bucket hat aan:

  • Muts: 10 euro per stuk
  • Sjaal: 10 euro per stuk
  • Muts én sjaal: 17,50 samen
  • Bucket hat: 2,50 per stuk

Je koopt de spullen aan de bar in de voetbalkantine. Betalen met PIN.

We zien uit naar heel veel Oranje-Wit supporters langs de lijn, a.s. zaterdag. Tot dan!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks