Matthijs Mensendag

Het voetbalseizoen 2023-2024 loopt bijna ten einde, maar er zijn toch nog enkele festiviteiten/belangrijke wedstrijden die op het programma staan. Waaronder de Familiedag 2024, de Matthijs Mensendag. Deze wordt gehouden op zaterdag 22 juni a.s. en we hopen iedereen te zien op deze traditionele afsluiting van het seizoen.

I.v.m. beschikbaarheid van de velden, hebben wij een wijziging moeten doorvoeren in de spelvorm en het aantal wedstrijden. Dat betekent dat de teams minimaal uit 8 spelers moeten bestaan.

→ Er wordt nu een onderling voetbaltoernooi van 6 tegen 6 – op een kwart veld – georganiseerd. We spelen op veld A, D en E.

Maak met je teamgenoten/vrienden een team, verzin een leuke naam en geef je op via de mail. Dit kan via j.boot14@upcmail.nl Er kan worden ingeschreven, UITERLIJK t/m zaterdag 15 juni a.s., daarna ben je echt te laat(!) i.v.m. indelen van de wedstrijden.

Het zelf meenemen van koelboxen met drank mag niet (bestuursbesluit) en het nuttigen van alcohol is tot 12.00 uur verboden!

Ook zijn er andere activiteiten voor groot en klein (broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom). Er staan weer diverse spellen en springkussens klaar en heerlijke lekkernijen zijn te koop. O.a. bij de BBQ, waar hamburgers, broodjes kip verkrijgbaar zullen zijn. Ook staat er weer een kraam met turkse lekkernijen.

Aan het begin van de dag worden er spelkaarten voor de kinderen uitgedeeld die je kunt gebruiken voor de spellen op veld C en rondom de kantine. Tevens zit er een bon voor een gratis ijsje op de kaart. Rond het middaguur gaat het Rad van Avontuur weer draaien, waarbij weer mooie prijzen te winnen zijn. Ook zal net als vorige jaren de traditionele Kampioenenparade op deze dag plaatsvinden. Tussen 11.00 en 11.30 wordt het voetbaltoernooi even stilgelegd zodat alle kampioenen gehuldigd kunnen worden op het hoofdveld.

We hopen u allen te verwelkomen op deze dag, die hopelijk in het teken staat van mooi weer, gezelligheid, sportiviteit, saamhorigheid en enthousiasme. En aan het einde van de dag een muzikale afsluiting met Hollands Welvaren, geregeld door de Feestcommissie. Wij kunnen veel vrijwilligers gebruiken, o.a. bij de spelletjes en ook op de vrijdag ervoor (21 juni) om e.e.a. op te bouwen en te versieren. Wilt u ons op een andere manier helpen of ondersteunen, dan horen wij dit ook graag. Mail dan naar conny.louwman@oranjewit.nl

Het is dus nu al mogelijk om je team aan te melden. Dit kan via j.boot14@upcmail.nl Doe dit z.s.m., want jullie begrijpen wel dat het in elkaar draaien van een programma voor +/- 75 teams en de indeling van de velden veel tijd in beslag neemt.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks