Selectienieuws

De selectie van ons eerste elftal is bijna rond voor het seizoen 2024-2025. We kunnen wederom goed nieuws delen, want nog eens vier spelers hebben aangegeven ook volgend jaar bij Oranje Wit te willen voetballen.

De vorig jaar van vv Poortugaal overgekomen Eliass Haddouty blijft ook volgend jaar onderdeel van onze eerste selectie. Hij heeft, mede door blessures, nog niet veel wedstrijden in de basis kunnen starten dit jaar. Hopelijk komt hier volgend seizoen verandering in. Ook de Oranje-Witters Julian Trebels, Iwan Abrahamse en Ryan Stout, die alle drie vorig jaar de overstap maakten van ons tweede elftal naar het eerste, blijven de club trouw. Julian en Iwan hebben de geblesseerde backs Duane en Joris met verve vervangen. Ryan is dit seizoen lang geblesseerd geweest, maar is inmiddels weer aangesloten bij de eerste selectie.

Wij wensen het viertal veel succes en plezier in de rest van het seizoen, en hopelijk met een promotie naar de eerste klasse!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks