Er is goed nieuws te melden over de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2024/25. De technische commissie van Oranje Wit bereikte namelijk al overeenstemming met zeven spelers over een langer verblijf bij onze mooie vereniging. Los van hoofdtrainer Björn Vlasblom, die nog een doorlopend contract heeft, blijft de gehele staf ook volgend jaar in tact.

Mike Muijen, Raul Louwman, Jordi Fok, Pascal van der Kooij, Job de Geus, John Tilahun en aanvoerder Stephan Kruithof hebben aangegeven dat ze ook volgend jaar deel willen uitmaken van de eerste selectie van Oranje Wit. Daarmee hebben we al een basis staan voor de selectie van volgend jaar en dat is prettig. Het uitgangspunt is nog altijd om de groep zo veel mogelijk intact te houden. Dus hopelijk is er binnenkort wederom goed nieuws te melden.

In de staf waren met name vlagger Bert Haak en assistent-trainer Rob van der Veen twijfelgevallen voor volgend jaar omdat zij hadden aangegeven te twijfelen om door te gaan. Maar na goede gesprekken op het trainingskamp in Torremolinos is de twijfel weg en blijven zij gelukkig ook onderdeel van de staf.
Ook de hoofdtrainer is zeer content over de vroege duidelijkheid van een aantal spelers en staf.
“Met het oog op de samenstelling van de selectie van volgend jaar is het top dat een aantal spelers al heeft aangegeven te willen blijven. Dat geeft rust en vertrouwen. We zijn, samen met de TC, uiteraard nog in gesprek met de rest van de spelers en hopen daar ook snel duidelijkheid in te krijgen. En ik ben blij dat de staf ook blijft. We werken goed samen en het zou zonde zijn als we daar na een seizoen al mee hadden moeten stoppen”, aldus Björn

Wij wensen iedereen veel succes en plezier in de tweede competitiehelft en natuurlijk ook volgend seizoen!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks