Bas Ansems

Tot zijn grote verrassing werd Rode Kruis-vrijwilliger Bas Ansems zaterdagochtend op ons sportcomplex flink in het zonnetje gezet. Bas is afgelopen donderdag namelijk 80 jaar geworden en al bijna 40 jaar actief als vrijwilliger bij het Rode Kruis in het district Zuid-Holland Zuid! De laatste jaren is hij iedere zaterdag trouw aanwezig op onze club, waar hij vooral EHBO-diensten draait bij het jeugdvoetbal.

Onze voorzitter Jan-Willem Bozuwa overhandigde Bas een voetbalshirt met zijn naam en rugnummer 80 erop en namens het Rode Kruis ontving Bas een heerlijke taart. Bas, nog van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! En bedankt voor de vele EHBO-diensten die je bij ons hebt gedraaid. Uiteraard hopen we dat je ons nog lang als EHBO-vrijwilliger zult bijstaan!

Ook de pers besteedde aandacht aan deze feestelijke gebeurtenis, je leest het bericht hier.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks