Niels de Vries

De selectie van Oranje Wit voor het seizoen 2024/’25 krijgt steeds verder vorm. De TC heeft overeenstemming bereikt met Niels de Vries om volgend jaar het eerste elftal te komen versterken. Niels komt over van een van de tegenstanders van dit seizoen, vv Spirit. De middenvelder speelde daarvoor bij Sparta (jeugd), Alphense Boys en ARC.

“Mijn eigen ambitie”, antwoordt Niels (25) op de vraag wat de doorslag gaf voor de keuze voor onze club. En vervolgt: “Hoewel de prestaties misschien even wat minder zijn bij Spirit dit jaar, heb ik het prima naar mijn zin bij de club. Maar ik ben wel toe aan een nieuwe uitdaging en de ambities van de trainer en Oranje Wit sloten goed aan bij die van mij. Toch was het nog wel een lastige beslissing waar ik goed over na heb gedacht.” Volgend jaar speelt de centrale middenvelder dus niet meer in het Geel Wit maar in het Oranje Wit. En hij speelde dit seizoen al thuis tegen ons. Niels: “Ja ik kende de club wel. Het is een grote, gezellige club. Bij de wedstrijd tegen jullie viel de kwaliteit van sommige spelers me wel op. We hielden best lang stand, helaas tot een minuut voor tijd…”

De hoofdtrainer over Niels: “Ik had Niels bij mijn vorige club Pelikaan al op mijn lijstje staan.
Het is een multifunctionele middenvelder met een goede techniek en balbehandeling. Ook heeft hij een goede pass, een mooi schot en hij is aanvoerder. Qua karakter past hij ook prima in ons team.”

Wij wensen Niels nog een goede afsluiting van dit seizoen en zien uit naar zijn komst bij onze club.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
Accommodatie sv Oranje Wit
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht
Handige links
SponsorKliks