Businessclub en sponsoring

SV Oranje Wit maakt al ruim negentig jaar deel uit van de Dordtse samenleving. De club behoort tot de grootste verenigingen in de wijde omgeving, met voetbal, tennis en biljart heeft onze vereniging voor elk wat wils. De normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor we een sympathieke uitstraling hebben. Honderden vrijwilligers zijn wekelijks in touw om een ieder met plezier te laten sporten, plezier en prestatie zijn bij ons verenigd.
Door gedegen beleidsplannen wil de vereniging zich verder ontwikkelen met name in de kwaliteit van de jeugdopleiding, de accommodatie en ons 1e elftal als een stabiele eerste klasser te laten presteren.
Deze plannen vereisen voldoende financiële armslag, die niet alleen uit contributie- en kantineopbrengsten kunnen woorden gegenereerd.
Als sponsor kunt u ons daarbij helpen, de naam van uw bedrijf verbinden aan onze vereniging, dient twee doelen  naast een sociaal-maatschappelijke activiteit kunt u ook uw bedrijf op een positieve manier profileren.
Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 
   
Wij hopen dat u interesse heeft in onze vereniging en besluit om sponsor te worden, het levert uw bedrijf positieve aandacht en business-to-business op. De sponsormogelijkheden vindt u hier.

De leden van de sponsorcommissie en het bestuur van de businessclub Oranje Wit bestaan uit stuk voor stuk “echte Oranje Witters” daarnaast zijn de meeste leden zelfstandig ondernemer.

De businessclub organiseert door het gehele seizoen diverse activiteiten waarbij naast gezelligheid, het netwerken centraal staat, inzichtelijk maken wat de sponsoren voor elkaar zouden kunnen betekenen. Kijk hiervoor in de Agenda Businessclub.

Frans van Lonkhuizen is met zijn team verantwoordelijk voor de Businessclub businessclub@oranjewit.nl
en
Frans Aarnoutse is met zijn team verantwoordelijk voor de Sponsorcommissie sponsoring@oranjewit.nl

 

Met vriendelijke groet,

Frans Aarnoutse en
Frans van Lonkhuizen