19 september 2020

Afgelopen zaterdag speelden de vrouwen van Oranje Wit uit tegen SSC’55 vrouwen 1.

De dames begonnen de wedstrijd met een goede opkomst van 12, waarbij Chelsea als terugkerend speelster op de bank zat. Halverwege de eerste helft viel de 0-1 na een mooie voorzet van onze captain Kirsten en een goede afronding van Marit.

De vrouwen hadden het zwaar en gingen met 0-1 de rust in. De 0-2 werd snel gemaakt door Jolie door middel van een snelle combinatie met Anne. Na 10 minuten mocht Chelsea haar eerste speelminuten na een lange blessure weer maken. Met een oog op de overwinning wilden de vrouwen alles op alles zetten. Anne scoorde de 0-3 en dat zelfs met een blessure aan haar sleutelbeen waardoor ze met een arm minder speelde. Heb je dat altijd Anne?

SSC’55 zag een sprankje hoop toen Oranje Wit inzakte en de 1-3 viel vanuit een vrije trap. De scheidsrechter luidde het eindsignaal en de vrouwen van Oranje Wit gaan naar huis met een overwinning van 1-3.

Volgende week spelen we thuis om 15:00 tegen ST Smerdiek / SPR.