Grote Clubactie

De Grote Clubactie zit er weer op! We hebben net niet het streefbedrag gehaald, maar we mogen erg trots zijn op het resultaat van maar liefst € 7.296!! Er zijn in totaal 3040 loten verkocht, waarvan 25 superloten (wat overeenkomt met 1.250 losse loten). Het doel voor dit jaar is een bijdrage leveren aan de aanschaf van zonnepanelen voor onze club.

Natuurlijk zullen we traditioneel ook weer de kanjers met de meest verkochte loten in het zonnetje zetten. Wie dat zijn houden we nog even geheim. Tijdens de kerstboutdraaimiddag op 17 december zullen we de welverdiende prijzen uitreiken aan de winnaars. Hiervoor benaderen we hen nog apart.

Ook zullen tijdens de kerstboutdraaimiddag als vanouds drie geldprijzen verloot worden onder de kopers van de superloten.

Bij deze willen we ook Jaap Boot en Wim Boudesteijn enorm bedanken voor hun enthousiaste inzet om deze actie elk jaar weer tot een succes te maken. Heel erg bedankt hiervoor Jaap en Wim!!

Het stokje wordt overgedragen aan Louis Bosman, die vanaf volgend jaar deze jaarlijks terugkerende actie op zich zal nemen. Dank nogmaals iedereen die heeft bijgedragen aan de opbrengst van de Grote Clubactie. Tot volgend jaar weer!