Businessclub nieuws

Opbrengst benefietdiner Businessclub

Op zaterdag 7 december jl. voorafgaand aan het Kerstgala organiseerde de Businessclub van Oranje Wit een benefietdiner-buffet.

Alle leden van Oranje Wit waren uitgenodigd.

De opbrengst is inmiddels geteld en is uitgekomen op € 672,00 .

Dit bedrag zal worden verdeeld...Lees verder

Businessclub op bezoek bij VHC

Woensdag 11 december 2019 was de Businessclub Oranje wit op bedrijfsbezoek bij onze sponsor VHC in Hendrik Ido Ambacht. Na een welkomstwoord en een korte introductie nam de trotse gastheer, Arco Noorlander, ons mee voor een rondleiding door het prachtige en moderne pand.

Na de...Lees verder

Verslag benefietdiner 07-12-2019

Op zaterdag 7 december jl. organiseerde de Businessclub van Oranje Wit een benefietdiner-buffet. Hiervoor waren alle leden van Oranje Wit uitgenodigd. De opbrengst inclusief de fooien voor de drank was bestemd voor de Stichting Stop Hersentumoren en Stichting Make-a Wish. Het benefietdiner vond...Lees verder

Uitnodiging leden Oranje Wit: benefietdiner 7 december 2019

Op zaterdag 7 december 2019 zijn alle leden van Oranje Wit van harte uitgenodigd voor een benefietdiner-buffet. Het diner wordt georganiseerd door de Businessclub van Oranje Wit en de opbrengst is voor voor Stichting Stop Hersentumoren en Stichting Make-a-Wish.

Het diner-buffet wordt...Lees verder

Businessclub Oranje Wit bij Nederlands Elftal

Donderdag 10 oktober 2019 is de businessclub van de sv Oranje Wit naar de wedstrijd Nederland - Noord-Ierland geweest.

Om vijf uur vertrok de bus van Ringelberg richting Rotterdam waarna we gegeten hebben bij Malakka. Het was ondanks het moeizame spel van Oranje een mooie avond waar we...Lees verder