Jeugdkamp

Wat is het jeugdkamp?

sv Oranje Wit organiseert in 2019 het 48e jeugdkamp. Dit wordt georganiseerd voor pupillen van de leeftijdscategorieën O10, O11, O12, O13 en O14. Het jeugdkamp is tijdens het pinksterweekend, van vrijdagavond 7 t/m maandagmiddag 10 juni 2019. Tijdens het jeugdkamp zijn de kinderen onder begeleiding van een zeer ervaren begeleiders groep. Er wordt gespeeld, gevoetbald en vooral heel veel plezier gemaakt met elkaar!

Voor een sfeerimpressie kijk ook op https://nl-nl.facebook.com/OranjewitJeugdkamp/

Inschrijven kan vanaf 8 februari digitaal via dit inschrijfformulier of via het papieren inschrijfformulier dat u op 9 of 16 februari in de kantine van de aanwezig kampleiders krijgt. Het inschrijfgeld voor het Kamp bedraagt €80,- voor de eerste inschrijving en €70,- voor elke volgende inschrijving.

 

Waar verblijven we?

Op onze thuisbasis Kampeerboerderij “Kuijpershoefke” is het altijd prima vertoeven. Het is een sfeervolle, gemoedelijke en gezellige accommodatie, gelegen in het gezellige Brabantse Loon op Zand. Je loopt vanaf de accommodatie rechtstreeks het Nationaal park “De Loonse en Drunense duinen" in. Er is een grote speeltuin met veel verschillende toestellen en er is er een sportveld van 5000 m², met een apart (verhard) volleybal/basketbalveld.

Voor meer informatie over de kampeerboerderij kijkt u op https://kuijpershoefke.nl

Wat doen we?

Tijdens het weekend ondernemen we veel activiteiten. Afwisselend zijn we bezig rond de boerderij, op het eigen grasveld, in het naastgelegen bos of in het dorp. We spelen diverse spellen en ondernemen leuke activiteiten, maar hebben ook vrije tijd. Spellen als vlaggenroof, dodendestralen, maar ook het traditionele voetbaltoernooi. Misschien is er dit jaar wel weer een heuse voetbalclinic, of wordt het dorp weer bezocht voor een vossenjacht. Zowel tijdens deze activiteiten als in hun vrije tijd hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Voor wat betreft de maaltijden is er ook geen zorg. De maaltijden worden door een zeer ervaren keukenploeg verzorgd. Eventuele diëten zijn geen probleem.

De kampleiders putten niet alleen uit een gigantisch aanbod van spellen van de afgelopen jaren, maar zijn juist bezig om de meest actuele onderwerpen en rages te koppelen aan leuke activiteiten. Ze proberen hierbij de mooiste en meest succesvolle spellen te kiezen. Natuurlijk ontbreekt op maandag het traditionele voetbaltoernooi niet. Bereid je maar voor op een sportief weekend en doe je best, want bij de meeste spellen kunnen er punten worden verdiend. Deze punten tellen mee voor het kampklassement. Misschien word jij wel de nieuwe KAMPKAMPIOEN.

Wie organiseert het?

De organisatie van het jeugdkamp is in handen van een grote groep (ex) Oranje Witters. De algemene leiding van het jeugdkamp bestaat uit Niels Vogelezang, Jan Boezen en Thomas Hoogvliet. Zij doen dit samen met de dagleiders Lars van Hugten, Robert Vogelezang en Gert Zuidgeest en nog ongeveer twintig andere leiders en een vijfkoppige keukenploeg onder leiding van Jolanda van Houten-Burgers.

 

Thomas Hoogvliet

Mijn naam Is Thomas en ik ben sinds 2004 betrokken bij het jeugdkamp van Oranje Wit. Daarnaast ben ik inmiddels zo’n 14 jaar jeugdtrainer, in de leeftijden O10 t/m O14. Dit jaar bij de O13-1.

 Nog steeds vind ik het erg leuk om met de andere begeleiders de deelnemers een prachtig weekend te bezorgen!

Niels Vogelezang

Mijn naam is Niels en vele jaren ben ik jeugdtrainer bij sv Oranje Wit geweest. Dit jaar ben ik assistent trainer bij het 2e elftal. Al 20 jaar ben ik nu betrokken bij de organisatie van het jeugdkamp om kinderen net zo’n leuk weekend te bezorgen als ik zelf vroeger had!

Jan Boezen

Mijn naam is Jan en ga reeds ruim 20 jaar mee met het jeugdkamp. Mijn doel, samen met alle leiders, is altijd geweest om onze pupillen een onvergetelijk pinksterweekend te bezorgen. Het jeugdkamp is een instituut binnen onze sportvereniging en moet dat ook blijven. Een nieuwe generatie leiders gaat de organisatie van het jeugdkamp op zich nemen. Natuurlijk wil ik het jeugdkamp niet missen en ga mee in een adviserende rol op de achtergrond. Ik heb er weer bijzonder veel zin in!

Lars van Hugten

Mijn naam is Lars en al ruim 20 jaar lid van Oranje Wit!

Al 12 jaar ben ik betrokken bij de jeugd in de rollen van trainer, leider en teammanager. Daarnaast ga ik al 10 jaar mee als leider met het jeugdkamp, nadat ik eerst als deelnemer ben meegegaan. Het kamp heeft iets bijzonders en het doel is om van elk kamp weer een onvergetelijk kamp te maken en onze jeugd een top weekend te bezorgen!

Gert Zuidgeest

Ik ben Gert en al 25 jaar lid van Oranje Wit. Als E- en D-pupil ben ik alle jaren mee geweest met het jeugdkamp (Ook toen al in loon op zand). Ik ga inmiddels al 15 jaar mee als kampleider om alle kinderen een tof weekend met elkaar te laten hebben!

Foto

Robert Vogelezang

Mijn naam is Robert en ben al 15 jaar betrokken bij de jeugd van Oranje Wit! Zelf heb ik 4 jaar mogen genieten van het jeugdkamp als speler en nu ga ik al 13 jaar mee als begeleider. Elk jaar wil ik de spelers weer een onvergetelijk kamp geven waar ze nog jarenlang over zullen praten!

Jolanda Burgers-van houten

Ik ben Jolanda, als enthousiaste keukenprinses, sinds 2013 betrokken bij het jeugdkamp van onze vereniging.

Ik zorg, samen met mijn team, ervoor dat alle verspeelde energie weer aangevuld wordt met de nodige hapjes, drankjes en snoeperijtjes.

Tevens dragen wij zorg voor de diëten, medicijnen en verwijderen wij alle opgelopen teken.

Het is een weekend lang bikkelen, maar zooooo leuk!

 

Inschrijven en informatie:

Vanaf vrijdag 8 februari is er in de kantine een ‘Jeugdkamp’ hoek. Op de zaterdagen 9 en 16 februari zijn er in de kantine begeleiders van het jeugdkamp aanwezig om kinderen en ouders te informeren, vragen te beantwoorden en met de kinderen te bespreken wat zij graag als activiteiten zouden doen tijdens het jeugdkamp.

Inschrijven kan vanaf 8 februari digitaal via dit inschrijfformulier of via het papieren inschrijfformulier dat u in de kantine van de aanwezig kampleiders krijgt.

Heeft u vragen over het jeugdkamp, dan kunt u contact opnemen met Thomas Hoogvliet via 06-47422471 of per e-mail via  jeugdkamp@oranjewit.nl

 

 .   .   .