Bewogen voetbalmiddag vol blessures

09 maart 2024 - 21:16

Zaterdagmiddag 9 maart leek een voorspoedige, zonnige voetbalmiddag te worden. Maar niets bleek minder waar. We kijken er met schrik en medeleven richting de betrokkenen op terug. 

In de wedstrijd van Oranje Wit 1 tegen VVGZ blesseerde Achraf zich vreselijk aan zijn knie. Inmiddels weten we dat hij met zijn hele been in het gips zit en dat hij aanstaande woensdag wordt geopereerd. Een toeschouwer, een trouwe Oranje Wit-supporter, zakte in elkaar langs de lijn. Hij is bij kennis vervoerd naar het ziekenhuis. Verdere details zijn bij ons onbekend op dit moment. 

Bij de wedstrijd van ons tweede elftal tegen VVGZ raakte Oranje Wit speler Jules Kovacs ook geblesseerd aan zijn knie. Naast de gebeurtenissen tijdens deze wedstrijden, vond er ook een vervelende situatie plaats bij de wedstrijd van Oranje Wit 3 tegen Walcheren. Oranje-Witter Addo Veldhuizen liep daar een zware knieblessure op. 

We wensen Achraf, Jules, Addo, onze trouwe supporter in het ziekenhuis en alle betrokkenen heel veel sterkte toe! 

Het AD publiceerde op zaterdagavond 8 maart dit artikel over de gebeurtenissen rondom de wedstrijd van VVGZ-Oranje Wit 1.