Charity Diner

Datum: 
02 mei 2023 - 00:00

Op dinsdagavond 2 mei 2023 – de 98e verjaardag van sv Oranje Wit – wordt de eerste activiteit georganiseerd die in het teken staat van het 100-jarig bestaan van onze club op 2 mei 2025.

Restaurant Finn’s verzorgt die avond een driegangenverrassingsdiner, inclusief consumpties. Tussen de gangen door zullen sprekers ingaan op allerlei festiviteiten die met het 100-jarig bestaan te maken hebben en zijn er interviews over de toekomst van onze club.

Voor € 98,- per persoon kun je met je partner, vrienden, vriendinnen, teamgenoten of collega’s deelnemen aan het benefietdiner (factuur kan ook op bedrijfsnaam). Let wel, de helft van deze bijdrage is ter ondersteuning van het grote driedaagse jubileumevenement op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 mei 2025.

Steun de grootste amateurclub van de Drechtsteden op weg naar een geweldig eeuwfeest. Jij komt toch ook? Inschrijven kan via jubileum@oranjewit.nl of door dit inschrijfformulier af te geven bij commissieleden Edward Hoogendoorn of Conny Louwman. Je kunt het formulier ook deponeren in de Oranje-Wit-brievenbus bij de kantinekeuken. (Extra inschrijfformulieren liggen achter de bar in de voetbal- en tenniskantine.)