Faysal Kadi Wahabi verlengt contract

13 december 2021 - 09:52

In het derde seizoen op rij dat de competitie onderbroken wordt door corona, heeft de Technische Commissie (TC), vroeger dan gebruikelijk, overeenstemming bereikt om het contract met onze hoofdtrainer met een jaar te verlengen. Dit wordt daarmee het vierde seizoen dat de hoofdtrainer aan Oranje Wit verbonden blijft.

Faysal: “Ja dat is inderdaad vroeger dan normaal, maar als het van beide kanten goed voelt, waarom zou je dan nog wachten?” Hij vervolgt: “Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en werk hier met plezier, maar het belangrijkste is dat de spelersgroep er ook achter staat. De klik met de spelers, maar ook met de staf en de TC, is voelbaar. Dan komen de resultaten vanzelf.” 

Voor de onderbreking van het seizoen haalde ons eerste elftal een goed niveau met aantrekkelijk voetbal. Dat resulteerde in een mooie derde plek op de ranglijst. Faysal: “We speelden in sommige wedstrijden echt goed voetbal. Ik denk zelfs dat we in enkele wedstrijden nog wel meer hadden kunnen en moeten halen. Met deze groep spelers heb ik er vertrouwen in dat we bovenin mee kunnen blijven doen. Er is een goede combinatie van goeie eigen jeugd en wat ervaren jongens van buitenaf.” 

Op de vraag waarom hij blij is om bij Oranje Wit te werken zegt Faysal resoluut: “Omdat het echt een unieke, fijne club is die helemaal bij mij past!” Hopelijk kan de competitie snel weer verder gaan. Wij wensen Faysal en zijn mannen veel succes toe in de rest van het seizoen.