Geweldige teamprestatie van de jongens van JO15-1

20 mei 2022 - 09:51

Nadat onze jongens van JO15-1 in de eerste ronde van de Rijnmond Cup Spijkenisse (vierde divisie) al hadden uitgeschakeld met 2-1, leverden de wedstrijden in de volgende rondes tegen CKC (0-6) en TOGB (1-5) eveneens prima overwinningen op. In de kwartfinale resulteerde dat in een wedstrijd tegen tweede divisionist Spartaan’20, toch één van de favorieten voor de eindzege in dit toernooi.

Na een wat teleurstellend competitieweekend met een nederlaag tegen SHO wilden de boys afgelopen woensdagavond het één en ander rechtzetten. En dat lukte! Het werd een prachtige wedstrijd die uiteindelijk met 2-4 werd gewonnen. Nadat Enzo Stinissen met de 0-1 en 0-2 de ruststand op het bord zette, kwam in de tweede helft Spartaan’20 met de 1-2 dichterbij. Maar fouten in de achterhoede van Spartaan’20 werden fantastisch afgestraft door wederom Enzo die de 1-3 en 1-4 aantekende. Spartaan’20 drong nog aan en wist uit een penalty nog de 2-4 op het bord te zetten. De scheidsrechter had er veel zin in en liet bijna acht minuten doorspelen. Maar er werd gestreden voor elke meter kunstgras en het eindsignaal klonk uiteindelijk als muziek in de oren.

Hadden we een man van de wedstrijd? Misschien wel, maar als begeleiding vonden we dat dit een geweldige teamprestatie was. We zijn ongelooflijk trots op onze boys en kijken uit naar de halve finale die we thuis spelen tegen sv Poortugaal JO15-1. De wedstrijd zal volgende week gespeeld moeten worden. Dag en tijdstip zijn nog niet bekend.