Inschrijven Jeugdkamp 2021

10 maart 2021 - 11:05

Van zaterdag 22 mei t/m maandag 24 mei 2021 is het zover: het 49e Jeugdkamp van s.v. Oranje Wit voor de jeugd van O10 t/m O14!

Helaas is onze mooiste activiteit van het jaar, het OW-Jeugdkamp, niet doorgegaan in 2020. Daarom zijn we alles in het werk aan het stellen om het Jeugdkamp in 2021 doorgang te laten vinden! Zo staan we in nauw contact met de vereniging, onze kampeerboerderij Kuijpershoefke, de Gemeente Loon op Zand en de GGD. Ook zijn we, op basis van de richtlijnen van het RIVM, protocollen aan het opstellen en maatregelen aan het treffen die het Jeugdkamp mogelijk en veilig maken.

Misschien is al opgevallen dat het Jeugdkamp dit jaar wordt gehouden van zaterdag t/m maandag. Dit heeft ermee te maken dat onder de huidige maatregelen het lastig is om met grote bussen richting Loon op Zand af te reizen. Wij vragen ouders/verzorgers om hun kind(eren) zelf naar Loon op Zand te brengen op zaterdagochtend en op maandagmiddag weer op te komen halen. Hiervoor zullen wij een aankomst- en vertrekschema opstellen om dit zo goed en makkelijk mogelijk te maken.

Op dit moment zijn we als organisatie druk bezig om maatregelen te treffen en ons voor te bereiden, waarmee we zullen voldoen aan de (dan geldende) richtlijnen en maatregelen vanuit het RIVM en de Overheid, zoals bijvoorbeeld verscherpte aandacht voor hygiëne, veilige slaapzalen en gezondheids-checks.

In aanloop naar het kamp zullen wij u hierover verder informeren en uiterlijk 2 weken van te voren met u delen.

 

Ook dit jaar is Kuijpershoefke in Loon op Zand weer onze thuisbasis.

 

De inschrijving start per direct en kan t/m 23 april. Dat kan via deze link:  Inschrijfformulier.

 

Voor meer infomatie en contactgegevens kijk op de pagia van het jeugdkamp