In memoriam Huibert Haak

17 mei 2023 - 13:21

Op 5 mei 2023 is ons lid Huibert Haak op 85-jarige leeftijd overleden. Huib was zeer betrokken bij onze vereniging en was vele jaren op ons sportcomplex te vinden. Als supporter van het eerste elftal stond hij graag langs de lijn. Een lieve man, een tikje eigenwijs en als Huib het ergens niet mee eens was, liet hij dit op kenmerkende wijze weten. Als trotse vader stond hij vrijwel wekelijks langs de zijlijn bij een van zijn zonen, Bert en André.

Huib heeft zelf niet gevoetbald, maar leverde altijd wel een actieve bijdrage aan onze club. Zo verzorgde hij jaren geleden de wekelijkse schoonmaak van de jeugdkantine. Huib gebruikte daarnaast zijn groene vingers en zorgde voor het groen op ons complex. Ook bezorgde hij bij vele leden het clubblad. Kortom, Huib was een echte Oranje-Witter.

Op 12 mei is Huib door zijn naaste familie, vrienden en kennissen begeleid naar zijn laatste rustplaats op begraafplaats Essenhof. Wij wensen Gré, Bert, André, schoondochters, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe in deze verdrietige periode. Wij zullen Huib missen!

Bestuur sv Oranje Wit