Mosseltoernooi tennis & padel 2023

Datum: 
18 november 2023 - 00:00

Zin om een recreatief balletje te slaan op de padelbaan of tennisbaan? Dan is er goed nieuws! Want na enkele jaren van afwezigheid wordt ons bekende mosseltoernooi weer georganiseerd. Het Dunia Coatings Mosseltoernooi vindt plaats van 18 tot en met 25 november. Ben je lid van sv Oranje Wit? Dan kun je je vanaf nu inschrijven via www.toernooi of www.oranjewittennis.nl

Je kunt je aanmelden voor padel óf tennis (inschrijven voor beide is niet mogelijk). Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, dit kun je voldoen bij de wedstrijdleiding. We spelen dubbelpartijen en per koppel is een verhindering mogelijk. Afhankelijk van het aantal deelnemers starten we op zondag of maandag. Per categorie spelen we voor “de eeuwige roem”.

Het toernooi willen we afsluiten met onze traditionele mosselavond (of saté) op zaterdag. De precieze aanvangstijd en prijs (mosselen zijn momenteel duur) worden later bekend gemaakt. Voor deze altijd gezellige avond kun je je opgeven bij de wedstrijdleiding. In verband met de bestelling van zowel mosselen als saté vragen wij je dit te doen vóór woensdag 22 november.

Met sportieve groet,

De toernooicommissie