Nieuwe kleding voor trainers, leiders en coördinatoren jeugdopleiding

10 september 2021 - 07:57

Deze nieuwe kleding is mede mogelijk gemaakt door de Grote Clubactie, Sportcentrum Dordrecht en de nieuwe sponsor voor de jeugdopleiding 2BFound.

Aan het einde van het afgelopen seizoen hebben veel trainers, leiders en coördinatoren de mooie, nieuwe kleding al gepast. En nu, aan het begin van het nieuwe seizoen, is de kleding al voor een heel groot deel binnen. Daarom vragen we je om zaterdag a.s. vanaf 10.30 uur je kleding op te komen halen. Je kunt ook tijdens de trainingsavonden langskomen; vanaf 18.30 uur zijn we dan aanwezig. 

Bij het afhalen van de kleding teken je een bruikleenovereenkomst. Mocht je onverhoopt in een van de komende seizoenen stoppen als leider/trainer, dan verwachten we de kleding uiteraard heel en compleet terug. Heb je nu nog een blauw trainingspak of blauwe jas, dan ontvangen we die graag retour. 

Ben je komend jaar leider en/of trainer en heb je de kleding nog niet gepast? Kom dit dan zo spoedig mogelijk doen. Dan ziet de begeleiding van alle jeugdteams van Oranje Wit er binnenkort weer tip top uit!