Nieuwe trainer voor Vrouwen 1

14 juni 2022 - 17:11

De technisch coördinator van de vrouwenafdeling, Sjoerd Zwaan, heeft een nieuwe trainer gevonden voor Vrouwen 1. De 56-jarige Kenneth Bahadoer tekent een éénjarig contract en neemt de functie over van Martin Attasio, die na jaren trouwe dienst komend seizoen een andere rol binnen onze vereniging gaat vervullen.

De in Suriname geboren Kenneth is zijn trainerscarrière begonnen bij vv Sliedrecht. Hij heeft jarenlange ervaring en is onder andere trainer geweest bij gerenommeerde clubs als Kozakken Boys en FC ’s-Gravenzande. “Ik ben negen jaar trainer geweest bij de jongens (F tot aan B) van vv Sliedrecht. Maar toen het damesvoetbal op kwam zetten ging mijn interesse meer daar naar uit. Om hen, die wilden voetballen te helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen”, vertelt Kenneth, die sinds 2020 training geeft bij SC Monster. Hij vervolgt over zijn eigen ambitie: “Bij Oranje Wit zie je dat de vrouwenafdeling steeds meer groeit en dat er een duidelijke doelstelling is. Binnen enkele jaren naar de tweede klasse en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!” 

De enthousiaste trainer heeft als motto: “Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!” Kenneth: ”Ik ben nog nooit kampioen geworden met de vrouwen, zeg ik eerlijk, dus dat is voor mij een goede motivatie die uitstekend past bij het motto en de visie van Oranje Wit.”

Wij wensen Kenneth veel succes toe in het nieuwe seizoen!