Nieuwjaarsreceptie en huldiging jubilarissen weer ouderwets gezellig

16 januari 2023 - 10:40

Nadat we het twee jaar zonder nieuwjaarsreceptie hebben moeten doen en alternatieve huldigingen voor onze jubilarissen moesten bedenken, was er zaterdag 14 januari eindelijk weer een ‘gewone’ nieuwjaarsreceptie in de voetbalkantine van sv Oranje Wit.

Belangrijk onderdeel tijdens de nieuwjaarsreceptie is altijd de huldiging van de jubilarissen. Een grote groep deze keer van 31 jubilarissen, waaronder opvallend veel tennissende Oranje-Witters, want de tennisafdeling bestond in 2022 25 jaar. De tennissende jubilarissen werden daarom als eerste gehuldigd met een korte speech, een mooi boeket, het certificaat en het welbekende Oranje-Wit-speldje. Natuurlijk volgden daarna nog meer jubilarissen die al 25 jaar lid zijn of zelfs 40, 50 of 60 jaar. Omdat onze voorzitter er door persoonlijke omstandigheden niet bij kon zijn, nam Penningmeester Martijn de Haas de honneurs waar. Hij droeg de nieuwjaarstoespraak – die terug te lezen is in de bijlage onderaan – voor.

Na het officiële gedeelte volgde nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Uiteraard is alles vastgelegd, dus geniet nog even na met de foto’s.