Paramedisch Centrum Van Wensen en De Jongh verlengt sponsorcontract met vijf jaar

18 juli 2022 - 17:12

Marco van Wensen en Cris de Jongh zijn Oranje-Witters in hart in nieren. De eigenaren van Sport Paramedisch Centrum Van Wensen en De Jongh zijn beiden zelf nog volop actief binnen onze club. Cris tennist en voetbalt; Marco heeft het voetballen ingeruild voor tennis. De mannen zijn niet weg te denken binnen onze club. 

Ze kiezen dan ook hét evenement van het jaar voor de verlenging van hun sponsorcontract: voorafgaand aan de Matthijs Mensendag zetten ze hun handtekeningen onder het officiële document dat hun betrokkenheid met vijf jaar verlengt. Cris: “Vermeld dat wel even in het artikel; anders vraagt iedereen zich af waarom ik dit shirt aan heb!”

Sportpoli voor Oranje-Witters
Tien jaar geleden zetten collega’s en vrienden Cris en Marco hun handtekening onder het eerste sponsorcontract bij sv Oranje Wit. Er is sinds die tijd veel gebeurd. Marco: “Vorig jaar openden we onze derde locatie, in het najaar van 2022 de vierde.” Voor Oranje-Witters is de meest bekende locatie die op het sportpark van Oranje Wit. Dat is ook de plek waar Marco en Cris de wekelijkse sportpoli houden, speciaal voor Oranje-Witters én gratis. Cris: “Iedere dinsdag- en donderdagavond draaien we 1,5 uur lang een sportpoli voor leden van de club. Oranje-Witters kunnen daar langskomen om een blessure te laten beoordelen. Van die service maken leden gratis gebruik.” “Als het iets kleins is, pakken we dat meteen aan”, vult Cris zijn collega aan. “Is het een grotere blessure dan kan deze verder behandeld worden bij ons in de praktijk. Of door de eigen fysiotherapeut.”

Sponsor van de hele club
De verlenging van het contract is, gezien hun betrokkenheid bij de club, vanzelfsprekend voor Cris en Marco. Geen tien, maar vijf jaar deze keer. Dat ligt echter niet aan de heren zelf. Marco: “Tien jaar geleden was een sponsoring van tien jaar mogelijk. Tegenwoordig kun je als sponsor kiezen tussen een contract van één, drie of vijf jaar. We hebben dus wederom voor de langst mogelijke periode gekozen.” Nieuw in dit contract is onder andere het windscherm bij onze tennisafdeling. Cris: “We tennissen allebei, dus dit vonden we een logische keuze. Bovendien zijn we sponsor van de gehele sv; dus daar horen zowel uitingen bij de tennis als de voetbal bij.”

SPC Van Wensen en de Jongh levert hoogwaardige paramedische zorg. Het is een praktijk met vele specialisaties waardoor de patiënt ondersteunt kan worden bij diverse fysieke en mentale klachten. Het aanbod bestaat onder andere uit fysiotherapie, haptotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie (voor zowel kinderen als volwassenen), oedeemtherapie en revalidatie na een trauma. Leden van Oranje Wit kunnen twee keer per week kosteloos terecht op de sportpoli: op dinsdag van 19.00-20.00 uur en op donderdag van 17.30-19.00 uur.