Grote Clubactie regels

 

De Grote Clubactie is er weer! Ook dit jaar hopen wij weer op de steun van onze leden en iedereen die onze club een warm hart toe draagt. 
De verkoop van de loten is net als vorig jaar. De QR-code (of online verkopen) maakt het ons een stuk makkelijker. Hieronder tref je uitgebreide informatie aan over de Grote Clubactie.

Wat is het doel?

De Grote Clubactie draagt een financieel steentje bij aan onze club. Maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar de club. Een lot kost 3 euro, dat betekent dat 2,40 euro per lot naar sv Oranje Wit gaat. Een superlot, dat bestaat uit 50 loten, kost 150 euro, oftewel 120 euro is dan voor sv Oranje Wit.
Het streven is om minimaal € 7.500 bij elkaar te krijgen!  

De club wil graag het sportcomplex verduurzamen door zonnepanelen aan te schaffen. De opbrengst van de Grote Clubactie zal dit seizoen naar dit doel gaan. Helpen jullie mee ons complex verder te verduurzamen? 

What’s in it for me

We zijn enorm blij met jouw hulp! Ook dit jaar willen we de verkopers die de meeste loten hebben verkocht, bedanken met een prijs, zowel junioren/pupillen als senioren. Welke prijzen dat precies zijn, hoor je later via je leider of trainer, dit is namelijk per leeftijdscategorie verschillend.

Wanneer loopt de Grote Clubactie

De Grote Clubactie start 24 september. Je mag vanaf deze datum loten verkopen. Niet eerder! De actie eindigt 14 november. Je hoort van je leider of trainer wanneer je je verkoopboekje moet inleveren.

Wie kunnen er loten verkopen

Ieder lid, jong en oud, kan loten verkopen. De jeugdleden tot en met O12 krijgen een verkoopboekje met daarop een persoonlijke QR-code.

Hoe werkt het verkopen van loten

Je kunt nu ook loten verkopen met behulp van een QR-code of zelfs online. Maar ook de klassieke manier met de pen en het formuliertje blijft mogelijk. Lees hieronder per verkoopmogelijkheid hoe het werkt.

Met een persoonlijke QR-code (verkoopboekje

Zit je in O12 of een jonger team, dan krijg je een verkoopboekje. Op de voorkant van het verkoopboekje is een persoonlijke QR-code geplakt. Laat de koper deze QR-code scannen met zijn telefoon, dan kan hij direct online loten kopen en worden deze geregistreerd onder jouw naam. Zo wordt meteen bijgehouden hoeveel loten jij hebt verkocht. Zodra de koper de aankoop heeft afgerond, ontvangt hij automatisch per mail zijn lotnummer(s). Lekker makkelijk! 

Kan de koper geen QR-code scannen?

Als de koper geen QR-code kan scannen met zijn telefoon, dan kan hij een app met een QR-code scanner downloaden om dit alsnog te kunnen. Het is ook mogelijk om online loten te kopen. De koper moet dan op het internet naar clubactie.nl/lot gaan en Sportvereniging Oranje Wit (Dordrecht) selecteren. Hij hoeft dan alleen nog maar zijn gegevens in te vullen, en natuurlijk het aantal loten. Handig toch? 

Met de pen (verkoopboekje)

Wil de koper liever het machtigingsformuliertje in het verkoopboekje gebruiken of vind jij dit zelf prettiger? Dan kan dat ook. Aan jou de keuze.
Laat de koper een machtigingsformulier invullen en ondertekenen. Zijn lotnummer krijgt hij te zien op zijn bankafschrift bij de afschrijving van zijn aankoop. 
Er zijn genoeg manieren om 1,5 meter afstand te houden en geen direct contact te hebben met de koper. Kijk hier voor tips hoe je dit kunt doen. De 1,5 meter afstand geldt tot 20 september, daarna hoeft er geen 1,5 meter meer worden gehouden. 

Superlot kopen

Het zou super zijn als - net als voorgaande jaren - de teams van O13 en ouder weer een superlot kopen! Je team zal dan op onze website en op onze socials vermeld worden. Wij sporters zijn best competitief: welk team zal het hoogste eindigen? Doe ook mee en neem contact op met Jaap Boot of Wim Boudesteijn (groteclubactie@oranjewit.nl), zij zijn van de commissie van de Grote Clubactie. Een van hen zorgt dan samen met jouw team voor de verdere afhandeling.

Superlot verkopen

Je kunt ook superloten verkopen. De koper van een superlot krijgt niet alleen loten, maar wij zorgen ook voor publiciteit op onze website door vermelding van de naam van de koper of, als het een bedrijf is, een logo op onze website. Kun je een superlot verkopen, neem dan ook contact op met de commissie van de Grote Clubactie.

Hoe moeten de loten worden betaald?

Op welke manier je loten ook verkoopt, de betaling gebeurt altijd via een machtiging en niet via internetbankieren of contant.

Wanneer krijg je het verkoopboekje?

Vrijdag 23 of zaterdag 24 september krijg je het verkoopboekje van je leider of trainer. Je mag pas 24 september beginnen met het verkopen van de loten. Succes! 

Tips & trics

Heb je inspiratie nodig? De Grote Clubactie denkt heel erg mee met verenigingen en heeft tips & trics hoe je op een leuke en handige manier loten kunt verkopen. Bekijk hier deze tips.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met de commissie van de Grote Clubactie: Jaap Boot of Wim Boudesteijn. Je kunt dan een mail sturen naar groteclubactie@oranjewit.nl

Heel veel succes en plezier met de Grote Clubactie en nogmaals enorm bedankt voor jouw onmisbare inzet! 

 

Wie er al een superlot hebben gekocht: