Tien selectiespelers tekenen voor verlenging bij Oranje Wit 1

13 januari 2022 - 18:55

Traditiegetrouw wordt tijdens het jaarlijkse trainingskamp in Portugal door de technische commissie met de selectiespelers gesproken over hun prestaties, voortgang/ontwikkeling en toekomstperspectief. Tijdens de gesprekken van dit jaar bleek dat het merendeel van de selectie in 2022-2023 onderdeel blijft van Oranje Wit 1.

De dit jaar ingezette nieuwe voetbalstructuur, met als belangrijkste pijler het opleiden en behouden van zelfopgeleide talenten die uiteindelijk doorstromen naar het eerste, werpt haar vruchten af. De spelers hebben het naar hun zin en willen graag onderdeel blijven van onze mooie club. Het leuke team, de resultaten en het aantrekkelijke voetbal worden ook als redenen genoemd om bij te tekenen.

Dat stemt hoofdtrainer Faysal Kadi Wahabi, die zelf enkele weken geleden zijn contract verlengde, tevreden. Kadi Wahabi: “Ik heb er vertrouwen in dat we met deze groep spelers bovenin mee kunnen blijven doen. Er is een goede combinatie van goeie eigen jeugd en wat ervaren jongens van buitenaf. De klik met de spelers, maar ook met de staf en de technische commissie, is voelbaar. Dan komen de resultaten vanzelf.” 

De selectiespelers van Oranje Wit 1 die verlengd hebben voor het seizoen 2022-2023 zijn:
Thomas Boudesteijn, Pascal van der Kooij, Mike Langerak, Armando Tuur, Manucho Adelino, Giovanni Cairo, Joris in ’t Veld, Ivar de Boer, Achraf Bouchrit en Anouar Said. 
Met diverse andere spelers lopen de gesprekken nog.

De komende maanden vragen we een aantal van onze spelers naar hun motivatie om hun contract bij Oranje Wit te verlengen. Houd onze socials en website daarvoor in de gaten.