Trainingsschema 2023/2024

14 augustus 2023 - 08:38

De vakanties zijn bijna voorbij, het voetbalseizoen 2023/2024 gaat beginnen en daar hoort natuurlijk ook weer een passend trainingsschema bij. Het schema is redelijk vol dus als er nog wijzigingen plaats moeten vinden, zal er nagenoeg altijd met een ander team geruild moeten worden. Het is belangrijk om dit met elkaar goed af te stemmen.
Er is geen ruimte om doordeweeks thuis oefenwedstrijden te spelen. Mocht er een KNVB-wedstrijd zijn op woensdag, dan zal deze op veld A of E worden gespeeld. De teams die op veld A of E ingedeeld zijn, wijken dan uit naar de twee andere trainingsvelden.
Voor een deel hebben we het aantal doordeweekse wedstrijden ook in eigen hand. Zeg de wedstrijd op zaterdag niet af, zodat dit niet ten koste gaat van de trainingsruimte van een team!

Onderstaand nog een paar reminders:

1.    Vaak staan er meer dan twee teams op een veld, maak afspraken met elkaar hoe deze ruimte te gebruiken. 
2.    Uiteraard het verzoek om je aan de trainingstijden te houden. Begin niet eerder en stop niet later. Het team voor je of na je heeft hier last van.
3.    Plaats na de laatste training elke dag alle doelen aan de zijkant van het veld, zodat de gemeente het veld kan onderhouden. Op veld E zijn er speciaal twee vakken aan de zijkant om de doelen op te ruimen.
4.    We hebben dit jaar een enorm aantal nieuwe ballen aangeschaft. Wees er zuinig op en zorg dat je met net zoveel ballen terug naar het materiaalhok komt als dat je meegenomen hebt.

Voor vragen over het trainingsschema of materiaal kun je je coördinator benaderen: