Voorlopige teamindeling Jeugdvoetbalseizoen 2020-2021

04 juli 2020 - 20:22

Onder 8 tot en met onder 19

Onderstaande indeling is voorlopig en gebaseerd op het ledenbestand in Sportlink van 1 juli 2020. Het geboortejaar van uw zoon/dochter is   in eerste instantie bepalend voor de indeling in een leeftijdsgroep
We hebben gekozen om zoveel mogelijk teams in te schrijven zodat iedereen kan voetballen. Bij onder 15, onder 14 en onder 13 is geschoven met spelers en leeftijden met als doel zoveel mogelijk complete teams op de been te brengen.
Bij de andere leeftijdsgroepen zijn er nog open plekken, de ervaring wijst uit dat er altijd instroom is van nieuwe leden.
Bij een aantal teams staat een combinatie van 1 en 2., Het is aan de trainers om voor aanvang van de competitie een keuze te maken wie in welk team speelt.
Blauw gemarkeerd zijn de ons bekende keepers.
De competitie indelen in de B categorie van af onder 15 en 17 gaat met behulp van de teamindex, een rekentool van de KNVB. De indeling wordt door KNVB bepaald.
Bij onder 8 t/m onder 12 gaan we vanaf start met 4 fasen voetbal, dwz 4 kleine competities met elk 6-7 wedstrijden en na elke ronde een herschikking op basis van uitslagen

Als je je naam niet kan vinden stuur dan een bericht uitsluitend per mail naar:

Onder 16 – Onder 19 : ronald.groesbeek@oranjewit.nl
Onder  8 –  Onder 15 : koos.van.etten@oranjewit.nl
Meisjesvoetbal : jaco.nieuwkoop@oranjewit.nl"> jaco.nieuwkoop@oranjewit.nl


Vragen over de indelingen en verzoeken om te spelen in een ander team uitsluitend per email 


Onder 16 – Onder 19 : ronald.groesbeek@oranjewit.nl
Onder  8 –  Onder 15 : koos.van.etten@oranjewit.nl
Meisjesvoetbal : jaco.nieuwkoop@oranjewit.nl


Zoals gebruikelijk gaan we alle verzoeken en opmerkingen verzamelen en komen daar uiterlijk voor de aanvang van de eerste bekerronde op 29 augustus 2020 op terug. 
Door combineren van verzoeken kunnen we de meeste vragen wel naar tevredenheid oplossen. Maar 100% garantie op inwilliging van verzoeken geven we ook dit jaar niet.

We moeten even pas op de plaats maken met de traditie van kick-off bijeenkomst voor de zomervakantie, vanwege de hectische periode met allerlei beperkingen die we hopelijk achter de rug hebben.
We streven er wel naar om voor onder 8, 9 en 10 een bijeenkomst te houden eind augustus/begin september. U ontvangt per mail een uitnodiging.
Spelers en ouders van de nieuwe onder 8 teams ontvangen binnenkort aanvullende informatie over voetballen in KNVB competities

Coördinatoren Jeugdvoetbal sv Oranje Wit