Vrijwilliger bij sv Oranje Wit? Vraag je gratis Dordtpas aan!

07 januari 2023 - 10:52

Dat een vereniging niet zonder vrijwilligers kan, mag duidelijk zijn. En dat we de inzet van onze vrijwilligers enorm waarderen, ook! Jaarlijks organiseren we een vrijwilligers bbq voor al onze vrijwilligers. Maar we vinden – als hoofdbestuur van onze club – dat we soms ook wat extra’s mogen doen.

We hebben dan ook besloten om voor al onze vrijwilligers een gratis Dordtpas beschikbaar te stellen. Voor vrijwilligers binnen Dordrecht is de Dordtpas, die heel veel leuke voordelen en extra’s biedt – aan te vragen voor 10 euro. Voor vrijwilligers van sv Oranje Wit draagt het bestuur deze kosten. De pas is daarmee helemaal gratis beschikbaar! Aanvragen van de Dordtpas is heel eenvoudig:

  1. Stuur een mail naar dordtpas@oranjewit.nl. Vermeld daarin: je voornaam, je achternaam en je functie(s) binnen de club
  2. Je ontvangt van ons een vouchercode
  3. Na ontvangst van de code bestel je de pas op https://www.dordtpas.nl/bestel-hier-je-dordtpas. Tijdens het betaalproces vul je de vouchercode in. Hiermee komt het bedrag van 10 euro te vervallen. De pas krijg je vervolgens thuisgestuurd

Ben je vrijwilliger van onze club en wil je de Dordtpas niet aanvragen? Dan stellen we het op prijs als je ons dat ook even laat weten in een mail met daarin: je voornaam, achternaam en functie(s) binnen de club en kort de reden waarom je de pas niet wilt ontvangen.

Benieuwd wat je precies met de Dordtpas kan doen in 2023? Dat bekijk je op www.dordtpas.nl/acties.