Wegwerkzaamheden rondom sportcomplex Oranje Wit

28 november 2020 - 18:20

De gemeente gaat begin december starten met werkzaamheden aan de openbare weg rond ons sportcomplex. Deze werkzaamheden zijn de voorbereiding voor het totale plan van aanpak met betrekking tot het parkeren. Het bestuur zal binnenkort meer bekendmaken over dit plan.

De werkzaamheden in december betreffen het snoeien van bomen, het afvoeren van grond, het aanvullen met zand en het aanbrengen van straatwerk vanaf de kop van de kleine parkeerplaats tot de fietsenstalling en de entree van ons complex.

Dit betekent dat er hinder zal zijn van extra vrachtverkeer en beperkingen bij het parkeren. Ook zal ons complex niet altijd even gemakkelijk bereikbaar zijn, bijvoorbeeld doordat er rijplaten liggen.

Deze eerste fase zal zo’n vier weken duren. Wij adviseren om de aanwijzingen van het uitvoerend personeel en de gemeente op te volgen en de tijdelijke borden te respecteren. Het terrein behoort tot de openbare weg en daar gelden de algemene verkeersregels. Onze verenigingen hebben geen enkele bevoegdheid of verantwoordelijkheid in deze.

Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!