Sponsor in beeld: Stockpoint Cosmetics

15 januari 2021 - 12:29

“Oranje Wit is een gezellige familieclub”

Harry Norbruis is directeur van Stockpoint Cosmetics. Al 15 jaar is Harry met zijn bedrijf trouwe sponsor van sv Oranje Wit. “Oranje Wit is een geweldige club waar we graag ons steentje aan bijdragen.”

Stockpoint Cosmetics is een groothandel in cosmetica en drogisterijartikelen en verzorgt daarnaast de distributie van diverse private label producten. Harry: “Wij leveren aan grootwinkelbedrijven zoals Kruidvat, Trekpleister, ICI Paris en DA. Dat doen we al ruim 16 jaar. Het nakomen van onze afspraken en bouwen aan wederzijds vertrouwen vinden we erg belangrijk in de relatie met onze partners. Dat geldt voor zowel de inkoop- als verkoopkant.

Gunst aan de club

Een groothandel werkt business to business en haalt dus niet direct voordeel uit het sponsoren van een club; daar ontmoet je vooral consumenten. Waarom dan toch Oranje Wit sponsoren? “Dat je niet direct omzet uit sponsorschap haalt, is voor ons geen reden om het niet te doen”, reageert Harry. “Ik zie onze sponsoring als een gunst aan deze geweldige club waar veel vrijwilligers zich wekelijks inzetten om mensen plezier te laten hebben. Daar helpen wij op deze manier graag bij!”

Weer langs de lijn

Op zaterdagen is Harry met regelmaat op ons complex te vinden: “Oranje Wit is een gezellige familieclub waar je je meteen thuis voelt, wat je komaf of religie ook is. Ik kan niet wachten om straks weer met een biertje langs de lijn te staan en elkaar in levende lijve te ontmoeten!”

Meer informatie en vacature

Meer informatie over Stockpoint Cosmetics vind je op www.stockpointcosmetics.com. Op dit moment is het bedrijf op zoek naar een magazijnmedewerker. Lees de vacature in de bijlage van dit bericht.