UPDATE 19 november: lichte versoepeling coronamaatregelen

20 november 2020 - 09:47

Per 19 november zijn de coronamaatregelen iets versoepeld. De aangescherpte maatregelen van de afgelopen twee weken zijn teruggedraaid, waardoor de maatregelen van vóór 3 november weer gelden. Dit betekent dat de junioren vanaf 18 jaar en de senioren in groepen van maximaal 4 personen mogen trainen.   

Begin december zal het kabinet naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus bekijken of de maatregelen verder kunnen worden versoepeld. We zijn als vereniging blij dat er enige versoepeling is, ook al is het slechts een kleine. Helaas mogen (groot)ouders nog steeds niet op het terrein komen om hun (klein)kind te zien voetballen. Dat vinden we heel jammer, want het sociale en maatschappelijke aspect zijn belangrijke onderdelen van onze club. Maar om flinke boetes en onverhoopte besmettingen te voorkomen, moeten we streng zijn en iedereen nogmaals op het hart drukken zich aan de regels te houden. Dat betekent dus onder andere: geen publiek langs de lijn. Als we ons hier met zijn allen aan houden, is er hopelijk straks weer meer mogelijk. Alvast dank voor ieders medewerking hierin!

Het coronaprotocol is weer aangepast. Hierin kun je terugvinden en nalezen wat de nieuwe richtlijnen voor jou/jouw team betekenen.

Alle informatie over Oranje Wit en corona, waaronder de beslisboom en de gegevens van de coördinator corona, vind je op de coronapagina